from 775,20$
Book Now

Antalya – Nova godina 2021

Created with Sketch. Antalya,Turska
Excellent

Trajanje

Cijene pod detaljno

Vrsta Obilaska

Daily Tour

Group Size

10 people

Languages

___

Detaljan pregled

Dočekajte Novu 2021.  godinu u najljepšem gradu Mediterana.

Nijedan grad na Sredozemnom moru nema toliko mnogo za ponuditi kao Antalya – glavni grad istoimene provincije i turistički centar Turske rivijere. Atraktivne gradske četvrti, ulice ukrašene palmama i oleandrima odaju urbani stil življenja i vedar mediteranski šarm, dok njen romantični stari grad podsjeća na Bizantisku i Otomansku prošlost i nudi obilje istorijskih priča. S jedne strane Taurus planina i njeni snijegom prekriveni vrhovi u jugozapadnoj kulisi strmo odsječene Lykiske morske obale, a sa istočne strane Pamfilijske ravnice sa mirisnim plantažama limuna i narandži.

Dođite na biser Turske rivijere i doživite novogodišnju atmosferu ovog čarobnog mjesta.

 

1.DAN – 6./8./10. DAN

Boravak u Antaliji u izabranom hotelu sa mogućim obilascima Antalije i okolnih mjesta (fakultativno) po želji grupe.

 

HOTELI 27.12. 29.12.
8 dana 10 dana
Porto Bello 5* – AI 969 1069
IC Green Palace 5* – UAI 1169 1299
Aska Lara 5* – UAI 1169 1299
Delphin Imperial 5* – UAI 1359 1559

 

Cijene važe za rezervacije do 31.10.2020

Ne zaboravite na neodoljive novogodišnje popuste u velikim tržnim centrima Antalije,

Gdje svjetski poznate marke daju popuste i do 75% !

 

Fakultativni izleti :

Antalya City Tour

Ova ekskurzija preporučuje se turistima kako bi upoznali najatraktivnija mjesta i shopping centre grada Antalija.

Ekskurzija počinje posle doručka i traje do kasnih popodnevnih časova. Razgledanje čuvene Konyaalti plaže, starog grada – tvrđave Kaleici, vodopada, kao i mnogih drugih znamenitosti ovog prelepog Mediteranskog grada. Turisti dobijaju informacije o historiji i kulturi ove regije u autobusu tokom panoramskog razgledanja grada. Ručak koji je uračunat u cijenu ekskurzije, gosti će imati u tipičnom turskom restoranu sa fenomenalno spremljenim turskim specijalitetima. Kupovina kože i zlata će biti u poznatim turskim fabrikama koje su u svijetu poznate po kvalitetnim proizvodima. Kasno popodne ekskurzija se završava povratkom u hotel.

 

Tursko kupatilo

Nikako ne smijete propustiti odlazak u hamam, još jedno iskusstvo nećete zaboraviti. Tretman Vam neće samo pomoći u odstranjivanju mrvih ćelija sa Vaše kože nego će i osvježiti Vaše tijelo i smiriti Vas. Teplak, hamam osoblje, pobrinuce se za Vas, ukoliko želite masažu ili nešto drugo.  Teplak, na turskom znači, ljudi koji pomažu klijentima tokom tretmana pranja i ribanja u hamamu. Ribanje (piling) čisti pore, otklanja mrtve ćelije sa kože, reguliše rad srca i krvni pritisak. Vraća koži sjaj i mehkoću.

 

Demre – Myra – Kekova

 

Ovo je jedna od najpopularnijih tura među našim programima. Jedinstveno putovanje, koje Vam pruža mogućnost, da uživate u drevnoj historiji, i ujedno opuštanje na jahti, dok posmatrate potopljena ostrva. Duž sjeverne obale, možete vidjeti ostatke kuća, fascinantan linijski niz nekropola, koji predstavlja jedinstveni primjer pogrebne arhitekture. Neizostavanlokalitet je i crkva Sv. Nikole, koji je rođen ovdje. Uživajte u ovom cijelodnevnom obilasku, u kombinaciji jahte i autobuskog prevoza.

Mira – Smješten u gradu Demre, Mira je bila jedna od najvažnijih šest likijskih gradova. Prvobitno primorski grad, koji je gomilanjem mulja iz Demre potoka, ostao udaljen nekoliko milja od mora. Ostao je napušten u IX vijeku, nakon arapske invazije. Vrijedi posjetiti grobnice i amfiteatar.

Simena (Kekova) – važi za jedno od najljepših mjesta u regionu, do koje se može doći brodom. Ono što ce Vam, privuci pažnju dok se budete približavali obali, jeste likijski sarkofag u moru.

Demre je grad, u kojem je Djeda Mraz prvi put donio radost. Ustvari, bio je to Sveti Nikola, koji je živeo i radio u Demreu, danas nama poznat kao Božić Bata. Crkva koja nosi njegovo ima, podignuta je XI vijeku.

Cayagzi – nalazi se 5km zapadno od grada Demre, u rimskom dobu poznatiji kao Andriake, ima nekoliko ruševina iz tog perioda, pristojne plaže i malu luku.

 

 

Perge, Aspendos, Side i vodopadi Manavgat

 

Perge – osnovan oko 1200 godina p.n.e, najbliži po značaju rimskih ruševina u Antaliji, vrijedi ga posjetiti.

Aspendos – Smještan malo dalje od Antalije, datira iz V vijeka p.n.e. Dobro očuvani rimski teatar, izgrađen oko II vijeka, bio je korišćen i od strane Seldžuka. Sa kapacitetom od preko 17.000, koristi se i danas za razne manifestacije i priredbe.

Side – Side je bio drevni pomorski grad Pamfilija, takođe je bio i jedan od najvažnijih trgovinskih centara u antičkom dobu, dok je danas jedan od najpopularnijih ljetovališta u Turskoj.

Manavgat vodopadi – se nalaze na rijeci Manavgat, na 3 km od grada Manavgat, u blizini grada Side. Vodopade je najbolje posmatrati sa velikih visina.

Napomena:

Organizator  zadržava pravo izmjene redosljeda pojedinih sadržaja u programu.
Aviokompanija zadržava pravo promjene satnice letova, u skladu sa propisima koji postoje u međunarodnom avio saobraćaju.

View More

Itinerary

1.DAN – 6./8./10. DAN

Boravak u Antaliji u izabranom hotelu sa mogućim obilascima Antalije i okolnih mjesta (fakultativno) po želji grupe.

Included/Excluded

 • Cijena aranžmana uključuje:
 • Avio prevoz Sarajevo-Antalija-Sarajevo
 • 7 / 9 noćenja u hotelu 5* AI / UAI
 • Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
 • Kompletnu organizaciju putovanja
 • Cijena aranžmana ne uključuje:
 • Putničko-zdravstveno osiguranje 10KM
 • Aerodromske takse 175KM (obavezno)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu
 • Fakultativne izlete
 • Gala večera 80-100 Eura (obavezno)

Tour Categories

City trips

Tour's Location

Created with Sketch. Antalya,Turska
Created with Sketch.
from 775,20$

Inquiry

Organized by

STours Agency

Member Since 2020

137 Reviews

You might also like